MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Voedingsdeskundige en health coach Fleur Voerman aanwezig tijdens de open dag

Weet wat je eet!

Voeding. Soms onderschatten we de impact ervan. “Voeding heeft niet alleen invloed op je lijf en hoe je je voelt, maar voeding heeft ook flink invloed op je huid”, aldus Fleur Voerman.

Als voedingsdeskundige en health coach heeft zij alle kennis in huis over de effecten van wat wij eten op onze buitenkant. En aangezien Fleur onze buurvrouw is, leek het ons niet meer dan logisch om haar uit te nodigen voor de open dag op zaterdag 5 oktober aanstaande.

En die uitnodiging werd geaccepteerd. Fleur is erbij. Ze legt uit hoe de twee vakgebieden elkaar raken. “De vakvrouwen van de Laserkliniek behandelen de externe laag van de huid, ik kijk naar hoe we van binnenuit kunnen werken aan een gezonde huid. Door de zones van de huid te onderzoeken, kan ik relaties leggen met de oorzaken van oneffenheden en advies geven.”

Fleur is een coach die niet de focus legt op calorieën tellen of die een kant-en-klaar plan voor je heeft, integendeel. Ze gaat samen met jou op zoek naar wat past en wat werkt voor jou persoonlijk, met als resultaat een gezond eetpatroon.

“Kleine aanpassingen kunnen al een groot effect opleveren en hebben bovendien vaak een langdurig effect. Je hoeft geen rigoureuze stappen te ondernemen, met minderen kom je al ver. Door te laten zien wat de uitwerkingen zijn van het eten van bepaalde voedingsstoffen, worden er efficiënt en effectief resultaten geboekt.”

Voedingsdeskundige en health coach Fleur Voerman aanwezig tijdens de open dag  van Laserkliniek Zwolle op zaterdag 5 oktober 2019
Voedingsdeskundige en health coach Fleur Voerman aanwezig tijdens de open dag  van Laserkliniek Zwolle op zaterdag 5 oktober 2019
Tijdens de open dag van de Laserkliniek Zwolle is Fleur van 10.00 uur tot 12.00 uur aanwezig en kan iedereen zonder afspraak vragen stellen en advies aan haar vragen.

“Dat we buren zijn is toeval, al sluiten onze werkzaamheden, kennis en kunde super goed aan. We zijn een mooie aanvulling op elkaar en eigenlijk een perfecte match. Ik kijk dan ook uit naar zaterdag de 5de, heel graag tot dan!”

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.