MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Het team van office-managers blijft zich uitbreiden met de komst van Linda van Lohuizen

Welkom Linda van Lohuizen bij het team van office-managers van Laserkliniek Zwolle

Sinds 1 oktober versterkt Linda het team van office-managers binnen de Laserkliniek. Een nieuwe switch met een glimlach!

Welkom Linda van Lohuizen bij het team van office-managers van Laserkliniek Zwolle .

Sinds 1 oktober is Linda werkzaam in de Laserkliniek. Dat is nog maar kort, maar Linda voelt zich al behoorlijk thuis!
"Ik voel me al enorm op mijn gemak. Dat heeft zeker te maken met de fijne sfeer die binnen het team heerst, maar ook vanuit het team naar de patiënten. Wat betreft de functie heb ik al enige ervaring opgedaan in mijn vorige baan, maar wilde dit graag uitbreiden in een vakgebied waar mijn interesse nog meer wordt gewekt." 

Het is voor Linda interessant om kennis op te doen over de huid en de passende behandelingen die de Laserkliniek daarbij aanbiedt.

" Omdat ik nog maar kort werkzaam ben bij de Laserkliniek valt er voor mij nog een hele hoop te leren. Ik wil de patiënten van voldoende, juiste informatie voorzien als zij bij mij aan de balie staan of mij via de mail/telefoon contacten. Daarvoor moet ik wel voldoende kennis hebben om te delen. Ik ben natuurlijk thuis als een speer aan de slag gegaan met het verbreden van mijn kennis over de huid en de behandelingen."

De eerste dagen zaten voor Linda bomvol nieuwe informatie en nieuwe indrukken en ook werd ze direct voor de leeuwen gegooid daar er een collega uitviel. In tijden van Corona is dit natuurlijk even improviseren, maar binnen de Laserkliniek zijn we gewend het met 'elkaar' op te vangen.

"Tijdens het werk maken de huidtherapeuten uiteraard gebruik van vakjargon en ik betrapte mezelf er soms op dat ik wat verdwaasd in de rondte keek als ik ze onderling hoorde praten. Maar langzaamaan merk ik dat ik al wat woorden begin te herkennen en te begrijpen. Dus wie weet kan ik ze over een tijdje dromen :-) "

Linda ziet ernaar uit om nieuwe ervaring op te doen binnen de Laserkliniek en om te groeien binnen haar functie. Er valt nog een hele hoop te leren, dus daar neemt ze de komende tijd zeker nog de tijd voor.

" Het voelt als een goede keuze om de stap te zetten naar een nieuwe uitdaging. Op naar een mooie, leerzame en gezellige tijd!"

Linda van Lohuizen sinds kort bij het team van office-managers van Laserkliniek Zwolle
Linda van Lohuizen sinds kort bij het team van office-managers van Laserkliniek Zwolle

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.