MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Laserkliniek Zwolle lastig bereikbaar.

Werk aan de weg

In de periode van 9 tot en met 20 april wordt de Wilhelminasingel heringericht tot fietsstraat. Hierdoor zal de Laserkliniek Zwolle in die periode lastig bereikbaar zijn.

De eerste paar dagen (9 tot en met 13 april) is de weg zelfs volledig afgesloten voor al het  doorgaand verkeer. Lees daarom dit bericht goed door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens uw bezoek.

Bereikbaarheid Laserkliniek Zwolle

Autoverkeer met bestemming ‘binnenstad' (dus ook met onze kliniek als bestemming) kan het beste parkeren aan de Burgermeester van Rooijensingel. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen. De rest van het autoverkeer wordt omgeleid Nieuwe Havenbrug/ Blijmarkt Praubstraat / etcetera, richting het gasthuisplein / Ter Pelkwijk Park. Het éénrichtingsverkeer op de Nieuwe Markt wordt tijdelijk opgeheven. Fietsers worden omgeleid via de Sassenstraat en Walstraat. Wilt u na uw afspraak de stad weer uit met de auto? Dan kunt u via het Gasthuisplein/Nieuwe Markt/Sassenstraat rijden. 

Werk aan de weg. Laserkliniek Zwolle lastig bereikbaar
‍In de periode van 9 tot en met 20 april wordt de Wilhelminasingel heringericht tot fietsstraat. Hierdoor zal de Laserkliniek Zwolle in die periode lastig bereikbaar zijn.

Onze parkeergelegenheid aan de zijkant van onze kliniek blijft gedurende deze periode grotendeels bereikbaar. Maar het kan echter voorkomen dat deze niet toegankelijk is. Wij weten helaas niet wanneer dit het geval is. Houd hier dus rekening mee. De parkeergarages in het centrum van Zwolle liggen allemaal op ongeveer 3 kilometer loopafstand van de kliniek. Bovenstaande informatie is afkomstig van de gemeente Zwolle, die opdracht heeft gegeven voor de werkzaamheden. Met het doorgeven er van, hopen wij u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u een afspraak bij ons hebben en het lukt niet om ons te vinden, dan kunt u altijd bellen. De telefoonlijn van de kliniek is wel altijd bereikbaar! Het telefoonnummer is: 038 - 421 3532

Team van Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.