MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Traktaties in onze kliniek om 12,5 jaar bestaansrecht te vieren

Wie jarig is trakteert!

Bij een jubileum horen traktaties. Na 12,5 jaar ondernemen in de huidzorg is het waardevol om even stil te staan bij wat we hebben opgebouwd in Zwolle. Zeer trots wat we samen met onze clienten, mede zorgverleners en onze ambassadeurs hebben bereikt. Daarom wat lekkers, leuke goodies, een prachtige glossy vol verhalen en een leuke actie.

2020 is voor Laserkliniek Zwolle een heel bijzonder jaar! Niet alleen vanwege de unieke cijfers en het schrikkeljaar maar vooral omdat we ons eerste jubileum mogen vieren! 

Dankbaar en trots op ons team en op onze cliënten die inmiddels ook zeker onze ambassadeurs zijn geworden! Dit zien we terug in het prachtige magazine wat in november verschijnt...

Waar het een geweldig jubileum zou moeten worden gooit Corona toch wel wat 'roet' in het eten. Het plan was groots uit te pakken met taart, goodies, ontbijtsessies voor onze klanten met uitleg over huidklachten, een Glossy vol mooie verhalen en beelden en tot slot een groot feest met ons team, families en vrienden. Maar wees niet getreurd! Zoals je van ondernemers mag verwachten blijven we 'creatief' en gaan we dit jubileumjaar niet zomaar aan ons voorbij laten gaan!

Want wie jarig is trakteert!

"Zonder taart geen jubileum! Bij een bezoek aan onze kliniek eten we deze maand lekkere taartjes"

Wie jarig is trakteert, daarom de komende periode heerlijke gebakjes bij Laserkliniek Zwolle
De komende periode heerlijke gebakjes bij Laserkliniek Zwolle

"Leuke goodies voor onze klanten in de maand oktober en november"

Eén van de dingen waar we enorm trots op zijn is de jarenlange samenwerking met Peter Leyting van Louis Widmer. Niet alleen voorziet hij onze klanten van geweldige cadeautjes voor de huid. Hij draagt bij aan onze gedeelde fascinatie, namelijk: de complexiteit van ons grootste orgaan (de huid) en de talrijke elementaire functies ervan. Al jarenlang zijn we bij hem in opleiding. Louis Widmer staat nog altijd centraal in ons hele bedrijf en wordt voortdurend weerspiegeld in de innoverende producten voor de huid.

De kwaliteit van “kuur” tot “care”. Van reiniging tot geneesmiddelen via verzorgingsproducten voor de huid, Louis Widmer staat garant voor een optimale doeltreffendheid en huidtolerantie. De geschiedenis leert ons dat de kwalitatieve filosofie van Louis Widmer niets van zijn waarde heeft verloren. Wij zijn nog altijd zeer blij met de huidverzorging die onderdeel is van de vele behandelplannen die wij op jaarbasis maken.

Peter Leyting van Louis Widmer zorgt voor leuke goodies tijdens het jubileum
Peter Leyting van Louis Widmer zorgt voor leuke goodies tijdens het jubileum
"Gratis huidcheck met onze huidscanner!"

Wat is de grootste traktatie die je kunt krijgen? Iets lekkers en goodies zijn natuurlijk altijd welkom, maar als je het ons vraagt is het grootste cadeau kennis en de juiste zorg. Kennis van je eigen huid. Wat kun je doen om een gezonde huid, blijvend gezond te houden? Of wat moet er gebeuren als de huid in een disbalans raakt en er ontstekingen, pigment of huidirritaties ontstaan. Onze huidtherapeuten houden continue hun vak bij om optimaal te kunnen adviseren waarbij niet alleen de behandeling in de kliniek centraal staat. We willen vooral ook voor thuis een plan meegeven zodat je zelf aan de slag kunt! 

Hiervoor hebben wij vorig jaar de Observ in onze kliniek geïntegreerd. De Observ is een huidscanner die ons inzage geeft in onze diepere huidlagen. Veel huidproblemen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas na verloop van tijd zichtbaar. Met de huidscan kunnen we meer vertellen over je huidtype, kijken of de huid in goede conditie verkeert. We kunnen advies geven over welke huidverzorging juist positief werkt op de huid en welke je beter kunt laten staan. Ook kunnen we heel goed de voortgang van de behandeling in kaart brengen, de zogenaamde voor en na foto's kunnen zeer duidelijk worden gepresenteerd.

Altijd al een keer de huid willen bekijken van binnen en advies over wat je nou het beste kunt gebruiken om je huid in balans te houden? Plan dan in de maand oktober of november een gratis huidcheck. De huidtherapeuten geven graag advies! 

Gratis huidcheck met de Observ 500 bij Laserkliniek Zwolle tijdens de jubileummaanden oktober en november
Gratis huidcheck met de Observ 500 bij Laserkliniek Zwolle tijdens de jubileummaanden oktober en november
"Een eerste Laserkliniek glossy: voor iedereen die nieuwsgierig is naar de historie van 12,5 jaar Laserkliniek Zwolle en prachtige verhalen van onze huidsterren"

In november lanceren Michelle en Anouk een eerste magazine.... Of er meer volgen... dat denken we niet! Er zit veel bloed, zweet en letterlijk tranen in dit magazine. Het is een grote investering in Corona tijd, maar we willen zo graag laten zien en uitdragen na al die jaren wat we kunnen betekenen voor mensen! We danken hierbij alvast alle sponsoren, het Zwolse netwerk, ons team, onze cliënten voor hun geweldige bijdrage en hopen dan ook met trots binnenkort een online en offline versie uit te geven.

12,5 jaar ondernemerschap Laserkliniek Zwolle met Michelle Janssen en Anouk Bliekendaal, huidtherapeuten en eigenaren
12,5 jaar ondernemerschap Laserkliniek Zwolle met Michelle Janssen en Anouk Bliekendaal, huidtherapeuten en eigenaren
Voor €12,50 kennis maken met oksels laseren?
Oksels laseren voor € 12,50 tijdens de jubileum maand november 2020
Oksels laseren voor € 12,50 tijdens de jubileum maand november 2020

Voor onze vaste en nieuwe klanten hebben we in de maand november een leuke kortingsactie...

Je kunt je oksels voor €12,50 laten laseren ter ere van ons 12,5 jaar jubileum. Normaal bedragen deze kosten €100,-. Dus een geweldig voordeel voor u. Deze actie is geldig voor mensen die graag willen kennis maken met laserontharing. Of voor onze bestaande klanten die mogen ook eenmalig van dit tarief gebruik maken! Voor wie gebruik wil maken van deze leuke kennismakingsactie of voor onze bestaande klanten die in november een behandeling hebben staan. Stuur even een mailtje naar onze laserkliniek zodat we het kunnen inplannen in de agenda.

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.