MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Voor de vergoedingen in 2020 verwijzen we u graag naar Independer.

Wordt jouw behandeling ook in 2020 vergoed?

Laserontharing in het gelaat, een acnebehandeling of camouflagetherapie zijn de behandelingen die bij Laserkliniek Zwolle voor een vergoeding in aanmerking komen.

Wij voldoen als praktijk aan de voorwaarden. Onze huidtherapeuten zijn allemaal lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en werken volgens hun eisen. De kliniek staat ingeschreven bij het kwaliteitsregister van paramedici (KP). Het is daarom mogelijk je factuur in te dienen bij uw zorgverzekering.

Vergoedingen voor 2020.

Er gelden echter per zorgverzekeraar andere regels. Independer heeft de vergoedingen op een rij gezet. Je kunt dit nalezen via www.independer.nl/huidtherapie. De site heeft de verschillende behandelingen opgedeeld. Voor meer informatie over de vergoeding van laser epilatie wordt je verwezen naar: www.independer.nl/laserepilatie. Voor meer informatie over acnebehandelingen: www.independer.nl/acnetherapie en voor meer informatie over de vergoeding voor camouflagetherapie: www.independer.nl/camouflagetherapie

Let wel op! In dit overzicht zijn de grootste zorgverzekeraars opgenomen. Wanneer jouw zorgverzekeraar er niet bij staat, betekent dit niet dat je niets vergoed krijgt. Kijk dan voor meer informatie op de website van je verzekeraar. Een aantal verzekeraars wensen overigens voorafgaand aan de behandeling een verwijzing van een arts of medisch specialist. Ook kan het zijn dat middels een machtigingsformulier toestemming moet worden verleend. Vraag dit na voordat je start met een behandeling.

Wil je zeker weten of je behandeling in aanmerking komt, en wat de exacte voorwaarden zijn? Neem dan contact op met je eigen verzekeraar. Zij kunnen precies vertellen welke rechten op vergoeding je hebt. Download hier een overzicht van onze tarieven voor 2020.

Wordt jouw behandeling bij Laserkliniek Zwolle-huidtherapie ook in 2020 vergoed? Voor de vergoedingen in 2020 verwijzen we u graag naar Independer.
Wordt jouw behandeling ook in 2020 vergoed?

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.