MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Het overzicht van de vergoedingen voor 2019 op een rijtje.

Wordt uw behandeling ook in 2019 vergoed?

Laserontharing in het gelaat, een acnebehandeling of camouflagetherapie zijn de behandelingen die bij Laserkliniek Zwolle voor een vergoeding in aanmerking ko-men.

Wij voldoen als praktijk aan de voorwaarden. Onze huidtherapeuten zijn allemaal lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en werken volgens hun eisen. De kliniek staat ingeschreven bij het kwaliteitsregister van paramedici (KP). Het is daarom mogelijk om uw factuur in te dienen bij uw zorgverzekering.

Vergoedingen voor 2019

Er gelden echter per zorgverzekeraar andere regels. We hebben de vergoedingen op een rij gezet. U kunt de pdf downloaden en alle informatie rustig nalezen. Let wel op. In dit overzicht zijn de grootste zorgverzekeraars opgenomen. Wanneer uw zorgverzekeraar er niet bij staat, betekent dit niet dat u niets vergoed krijgt. Kijk dan voor meer informatie op de website van uw verzekeraar. Een aantal verzekeraars wensen overigens voorafgaand aan de behandeling een verwijzing van een arts of medisch specialist. Ook kan het zijn dat middels een machtigingsformulier toestemming moet worden verleend. Vraag dit na voordat u start met een behandeling. Wilt u zeker weten of de behandeling in aanmerking komt en wat de exacte voorwaarden zijn? Neem dan contact op met uw eigen zorgverzekeraar. Zij kunnen precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft.

Download hier een overzicht van de vergoedingen.

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.