MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Laat je huid checken!

Zaterdag 17 mei open dag bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie

Op zaterdag 17 mei a.s. opent Laserkliniek Zwolle- Huidtherapie haar deuren voor iedereen met een hulpvraag over de huid.

De huidtherapeuten Michelle Janssen en Anouk te Molder van de laserkliniek aan de Wilhelminasingel 9 vinden het belangrijk meer bewustwording te creëren bij het grote publiek over o.a. huidkanker. “Wij hopen dat door de juiste voorlichting mensen hun huid adequaat beschermen tegen de zon en daarbij zorgvuldig met hun huid omgaan. De huid is het grootste orgaan van het lichaam en verdient een goede verzorging en bescherming” aldus de huidtherapeuten. 

Om deze reden sluit de kliniek zich deze dag aan bij de landelijke campagne Huidkanker ‘Check jij je huid?’ georganiseerd door het Huidfonds samen met de NVDV (dermatologen), de NVH (huidtherapeuten), Huidpatiënten Nederland, de Stichting Melanomen. 

Wat kunnen de huidtherapeuten voor u betekenen?

De huidtherapeut is een paramedische zorgverlener en behandelt de zieke en/of beschadigde huid en diverse vormen van overbeharingsproblemen.
“Op zaterdag 17 mei tussen 10.00u en 15.00u kan iedereen vrijblijvend advies inwinnen over de juiste zonbescherming en diverse behandelmethoden om pigmentvlekkencouperose en vroegtijdige huidveroudering aan te pakken. Ook voor andere vragen over bv acneacnelittekensoverbeharingschimmelnagels en beenvaatjes staan wij u graag te woord. 

Wees welkom! Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie, Wilhelminasingel 9, 8011 SJ Zwolle, 038-4213532, www.laserkliniekzwolle.nl. 

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.