MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Voorjaarsactie bij Laserkliniek Zwolle verlengd in de zomerperiode

Zomeractie: Kalknagels behandelen met de Pinpointe laser

Schimmelnagels worden ook wel Kalknagels genoemd en zijn moeizaam te bestrijden. Schimmelnagels kenmerken zich door verkleurde, dikke en brokkelige nagels en kunnen erg hinderlijk zijn. Een laserbehandeling is de nieuwste techniek om kalknagels te bestrijden.

Bij Laserkliniek Zwolle werken we dagelijks met de Pinpointe footlaser. Daarnaast is er een ervaren pedicure in huis. Bent u nieuwsgierig naar de behandelresultaten na 2 à 3 behandelingen? Bekijk dan onze voor- en na foto’s!

Zomeractie*
Laseren van schimmelnagels met de Pinpointe footlaser nu voor € 190,- p.b.
Klik hier voor een gratis consult.

 

Hoe ontstaan schimmelnagels?

De oorzaak ligt bij schimmels die de huid en/of nagel binnendringen en een infectie veroorzaken. De specifieke groep van dermatofyten zijn vooral te vinden in ruimten waar het vochtig is. Schimmelnagels zijn zeer besmettelijk. Meestal zijn het de teennagels die zijn aangetast. Ook infectie aan de vingernagels zien wij voorbij komen. In Nederland komen schimmelnagels bij ongeveer 12% van de bevolking voor.

De schimmelinfectie heeft zich in de nagels en onder het nagelbed genesteld waardoor het met uitwendige middeltjes vaak moeilijk is te behandelen.

 

Behandeling

Tegenwoordig kunnen schimmelnagels effectief worden behandeld door middel van de lasertechniek. Het laserlicht dringt in de nagel waardoor deze wordt verhit en de schimmels worden vernietigd. De nagel, het nagelbed en de omliggende huid zullen intact blijven. Gemiddeld zijn 3 behandelingen nodig. Wij geven u goede voorzorgsmaatregelen mee om herinfectie te voorkomen. Tot slot is een bezoek aan onze pedicure belangrijk om de schimmelinfectie te bestrijden.

 

Wilt u graag van uw schimmelnagels af of wilt u meer informatie over de aanbieding? Vraag dan nu direct een consult bij ons aan!

 

*De actie is geldig gedurende zomerperiode. Vraag naar de mogelijkheden in een gratis consult. 

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.