MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN
Huidaandoening in beeld

Kalknagels of schimmelnagels een zeer besmettelijke huidaandoening.

Schimmelnagels of kalknagels is een huidaandoening die moeizaam te bestrijden is. Laserkliniek Zwolle huidtherapie helpt u graag van deze kalknagels af.

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?
Lees meerOf maak direct een afspraak
-
Huidaandoening in beeld

Excoriée des jeunes filles

Iedereen weet dat krabben niet goed is voor de huid. Toch doen we dit allemaal weleens. In sommigen gevallen zelfs in dusdanige mate dat er wondjes en zelfs nieuwe huidafwijkingen kunnen ontstaan, zoals kleine schaafwondjes.

Vrijblijvend huidadvies?
Gratis Consult
Lees meerOf maak direct een afspraak

Overzicht van alle huidaandoeningen

Overzicht van alle huidaandoeningen

Acne

De huidaandoening acne staat met stip op nummer 1 als meest voorkomende aandoening. Acne berust op een ontsteking van de huid rondom de talgklieren.

Lees meer

Acnelittekens

Huidaandoeningen zijn er in vele soorten en maten. Acnelittekens is een van de meest voorkomende aandoeningen. Bij Laserkliniek Zwolle helpen wij u graag.

Lees meer

Beenvaatjes

Beenvaatjes zijn de kleinste blauwkleurige en rode spataderen op de benen. Deze huidaandoening noemen ze ook wel bezemrijs- of berkentak varices.

Lees meer

Bloedblaasjes

Bloedblaasjes is een onschuldige huidaandoening en kunnen al vanaf kinderjaren ontstaan en in de loop van de jaren in aantallen toenemen.

Lees meer

Couperose

Couperose is een huidaandoening waarbij de haarvaatjes in het gezicht variëren van kleur. Wij adviseren u graag over hoe u deze aandoening kunt verminderen

Lees meer

Droge huid

Een droge huid is een veelvoorkomende huidaandoening waarbij het evenwicht in de waterhuishouding van de huid met de omgeving verstoord raakt.

Lees meer

Fibromen

Een fibroom, in de volksmond ook wel een steelwratje genoemd, is een veelvoorkomende huidaandoening. Fibromen vallen onder de goedaardige huidtumoren.

Lees meer

Folliculitis barbae

Folliculitis barbae is een chronische huidaandoening die als gevolg van scheren ontstaat. Hij komt veel voor bij de donkere huid en meestal bij mannen.

Lees meer

Goedaardige huidtumoren

Goedaardige huidtumoren zoals skin tags, kersenwratjes, gerstekorrels en ouderdomswratten kunnen storend zijn. De huidoneffenheden verdwijnen niet vanzelf.

Lees meer

Hidradenitis Suppurativa

De huidaandoening Hidradenitis suppurativa, ook wel acne inversa of acne ectopica genoemd, is een chronische ontsteking van de haarzakjes.

Lees meer

Hirsutisme

Hirsutisme is een vorm van overbeharing bij vrouwen met een typisch mannelijk patroon. Het komt vaker voor dan wordt gedacht.

Lees meer

Hirsutisme (PCOS)

Bij verdenking van een hormonale oorzaak komt overbeharing en acne voor in relatie tot PCOS (het PolyCysteus – OvariumSyndroom).

Lees meer

Huidoneffenheden

Huidoneffenheden zoals steelwratjes, gerstekorrels, ouderdomswratjes kunnen storend zijn. We noemen ze ook wel goedaardige huidtumoren.

Lees meer

Huidveroudering

Huidveroudering is een huidaandoening waar we niet aan ontkomen. Iedereen wordt ouder. Toch kunnen we bij Laserkliniek Zwolle het proces behandelen.

Lees meer

Hypertrichosis

Hypertrichosis is een huidaandoening van overmatige haargroei op plaatsen waar al van nature enige haargroei is. Laserkliniek Zwolle kan u helpen!

Lees meer

Irritatie na scheren

Irritatie na scheren van het gezicht of het lichaam is een veelvoorkomend probleem. Het betreft niet een specifieke huidaandoening.

Lees meer

Littekens

Er wordt gedacht dat littekens als huidaandoening geen problemen geven. Het tegendeel is waar. Een litteken kan rood, paars, jeuken of pijnlijk zijn.

Lees meer

Melasma

Melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd, is een vervelende en onschuldige maar helaas vaak terugkerende, bruine verkleuring in het gelaat.

Lees meer

Ouderdomsvlekken

Lentigo solaris, ofwel ouderdomsvlekken of zonnevlekken zijn allemaal termen die worden gebruikt voor een goedaardige huidaandoening.

Lees meer

Overbeharing

Overbeharing kan ook als storend worden ervaren. Vaak is het proces van haargroei verstoord, waardoor mensen overgaan tot het weghalen van deze beharing.

Lees meer

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken variëren van kleur. Ze kunnen licht schilferig zijn en wit van kleur of ze kunnen lichtbruin, donkerbruin, zwart, grijs of blauw zijn.

Lees meer

Rimpels

Rimpels zijn tijdelijke of permanente vouwen in de huidoppervlak. Deze huidaandoening wordt ook wel lijntjes, kraaienpootjes, groeven of plooien genoemd.

Lees meer

Rode huid

Een opvallend rode huid kan als zeer storend worden ervaren en in sommige gevallen zal de roodheid niet vanzelf weggaan.

Lees meer

Rosacea

Rosacea is een chronische huidaandoening. Wat het meest opvalt is de felle roodheid en in ernstigere mate gaat dit gepaard met vervelende huidirritatie.

Lees meer

Schimmelnagels

Schimmelnagels of kalknagels is een huidaandoening die moeizaam te bestrijden is. Laserkliniek Zwolle huidtherapie helpt u graag van deze kalknagels af.

Lees meer

Sinus Pilonidalis

Een haarnestcyste is doorgaans gelegen in de bilspleet of daarboven. Het is een holte onder de huid die een verbinding heeft door de huid heen naar buiten.

Lees meer

Spider naevus

Een spider naevus is een veelvoorkomende, onschuldige vaataandoening van de huid. Ze kunnen al op kinderleeftijd ontstaan.

Lees meer

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onafhankelijke reviews! Ervaringen van onze cliënten

9.7

Gemeten uit totaal

Huidtherapie
9.4
Expertise
9.3
Luisteren
9.6
Locatie
9.1


209 reviews

Voor onafhankelijke reviews werken wij samen met:

Zorgkader NederlandietsmooierGoogle reviews
Ik heb bij laserkliniek Zwolle mijn bikinilijn en oksels laten laseren" Ik heb bij laserkliniek Zwolle mijn bikinilijn en oksels laten laseren. Ik ben zeer tevreden de medewerkers zijn zeer vriendelijk helpen je goed. De behandeling was ook precies wat ik er van verwacht had. Ik zou het iedereen aanraden om hier heen te gaan. Laserontharing
10 / 10 stars
10
Ik zou het iedereen aanraden om hier heen te gaan
10
28/5/2019
Laserontharing
Nu 5 behandelingen verder super te vreden!" Naar lang twijfelen een gratis intake afspraak gemaakt. Direct goed geholpen en een indicatie gekregen van ongeveer de kosten voor een acne behandeling. Nu 5 behandelingen verder super te vreden! Beter resultaat dan verwacht! Acnetherapie
10 / 10 stars
10
Beter resultaat dan verwacht!
10
7/5/2019
Acnetherapie
Ik ben meerdere malen op consult geweest bij huidtherapeute voor het laseren" Ik ben meerdere malen op consult geweest bij huidtherapeute voor het laseren. Zij werkt secuur, is vriendelijk en heeft de volle aandacht en toont ook nog extra empathie naar de klant toe. Alles wat ze doet en gaat doen legt ze uit. Wat ik zeer waardeer en als prettig ervaar tijdens de consulten bij Laser Clinic Zwolle. Laserbehandeling
9.5 / 10 stars
9.5
Alles wat ze doet en gaat doen legt ze uit
9.5
18/4/2019
Laserbehandeling
Ik heb erg last van acne op latere leeftijd" Op een fijne manier in contact gekomen met de dames van Laserkliniek, ik heb erg last van acne op latere leeftijd, na een eerste vrijblijvend consulent, goed geïnformeerd, en dit wekte vertrouwen, na een aantal behandelingen en peeling direct resultaat, ik ben super tevreden. Acnetherapie
10 / 10 stars
10
Na een aantal behandelingen en peeling direct resultaat
10
5/4/2019
Acnetherapie