MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Martine de Vries

Huidtherapeut

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?
-
Alle specialisten
Martine de Vries

Martine de Vries

Huidtherapeut

KP nr: 391.011.232.88

Ik zie er naar uit om mijn kennis te delen en in te zetten om behandelingen op maat aan te bieden. Resultaat- en servicegericht werken staan bij mij dan ook hoog in het vaandel. Eerlijk en betrouwbaar advies in combinatie met mijn enthousiasme en rustige uitstraling helpen mij hierbij.

Resultaat en servicegericht werken vind ik erg belangrijk.

Tijdens mijn bachelor Huidtherapie heb ik tijdens een tienweekse stage voor het eerst kennis gemaakt met Laserkliniek Zwolle, een groeiend bedrijf waarin ik mij al snel wist te mengen. Tijdens de zwangerschapsverlof van Anouk heb ik vijf maanden voor haar waargenomen. Dit voelde voor mij als thuiskomen. Echter had ik altijd een grote wens en dat was het maken van een wereldreis. Deze wens is vorig jaar in vervulling gegaan. Vijf maanden lang heb ik met een backpack door Zuid-Oost Azië gereist. Na deze fantastische en ook leerzame ervaring kom ik met veel enthousiasme vanaf februari het team van Laserkliniek Zwolle full time versterken.

Ik zie er naar uit om mijn kennis te delen en in te zetten om behandelingen op maat aan te bieden. Resultaat- en servicegericht werken staan bij mij dan ook hoog in het vaandel. Eerlijk en betrouwbaar advies in combinatie met mijn enthousiasme en rustige uitstraling helpen mij hierbij. Al van jongs af aan heb ik een sterke affiniteit met ons grootste orgaan, de huid. Een visitekaartje waar we zuinig op moeten zijn! Met behulp van mijn opgedane kennis, ervaring en eerlijkheid bied ik persoonlijke behandelplannen aan om uw hulpvraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. 

Heeft u een vraag?

Bedankt! Uw vraag is ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.