-

7 oktober
Open dag
van 10:00
tot 15:00 uur

Meer lezen

MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN
-

Welkom bij Laserkliniek Zwolle, specialist in huidtherapie en lasertherapie in heel Nederland

Door de centrale ligging van onze kliniek bieden wij bij Laserkliniek
Zwolle huidtherapie en laserbehandelingen aan voor cliënten uit geheel
Nederland.

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?

Welkom bij Laserkliniek Zwolle specialist in huidtherapie en lasertherapie

Bij Laserkliniek Zwolle- Huidtherapie bieden we huid- en laserbehandelingen op maat. U kunt rekenen op kwaliteit en deskundigheid van de huidtherapeuten en u krijgt eerlijke voorlichting.

Vrijblijvend huidadvies?
Gratis Consult
Of maak direct een afspraak

Enkele van onze behandelingen

Onze cliënten komen uit het gehele land:

Wolvega

Woont u in Wolvega? Dan woont u op slechts een half uur afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen


Wolvega

Giethoorn

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Giethoorn? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Giethoorn

Het Harde

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Het Harde? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Het Harde

Zwartsluis

Woont u in Zwartsluis? Dan woont u op een half uurtje afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Zwartsluis

Nieuwleusen

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Nieuwleusen? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Nieuwleusen

Dedemsvaart

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Dedemsvaart? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Dedemsvaart

Borne

Woont u in Borne? Dan woont u op slechts een half uurtje afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Borne

Heino

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Heino? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Heino

Hengelo

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Hengelo? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Hengelo

Hellendoorn

Woont u in Hellendoorn? Dan woont u op een half uurtje afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Hellendoorn

Hardenberg

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Hardenberg? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Hardenberg

Coevorden

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Coevorden? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Coevorden

Emmen

Woont u in Emmen? Dan woont u op slechts een uurtje afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Emmen

Heerenveen

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Heerenveen? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Heerenveen

Epe

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Epe? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Epe

Ermelo

Woont u in Ermelo? Dan woont u op slechts een half uurtje afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Ermelo

Zutphen

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Zutphen? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Zutphen

Genemuiden

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Genemuiden? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Genemuiden

Harderwijk

Woont u in Harderwijk? Dan woont u op een half uur afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen


Harderwijk

Elburg

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Elburg? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Elburg

Dronten

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Dronten? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Dronten

Emmeloord

Woont u in Emmeloord? Dan woont u op slechts een half uur afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Emmeloord

Steenwijk

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Steenwijk? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Steenwijk

Meppel

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Meppel? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Meppel

Hoogeveen

Woont u in Hoogeveen? Dan woont u op slechts een half uur afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Hoogeveen

Ommen

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Ommen? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Ommen

Raalte

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Raalte? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Raalte

Dalfsen

Woont u in Dalfsen? Dan woont u op slechts een half uur afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Dalfsen

Heerde

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Heerde? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Heerde

Wezep

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Wezep? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Wezep

Hasselt

Woont u in Hasselt? Dan woont u op slechts een half uur afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Hasselt

Hattem

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Hattem? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Hattem

Almelo

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Almelo? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Almelo

Deventer

Woont u in Deventer? Dan woont u op slechts een half uur afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen


Deventer

Nijmegen

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Nijmegen? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Nijmegen

Lelystad

Woont u in Lelystad? Dan woont u op klein uurtje afstand van onze Laserkliniek Zwolle. Dé plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Lelystad

Leeuwarden

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Leeuwarden? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Leeuwarden

Groningen

Woont u in Groningen? Dan woont u op ongeveer een uur afstand van onze Laserkliniek Zwolle. Dé plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Groningen

Eindhoven

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Eindhoven? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Eindhoven

Den Haag

Woont u in Den Haag? Dan woont u op ongveer een uur afstand van onze Laserkliniek Zwolle. Dé plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Den Haag

Den-Bosch

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Den-Bosch? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Den-Bosch

Assen

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Assen? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Assen

Arnhem

Woont u in Arnhem? Dan woont u op slechts een half uurtje afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Arnhem

Apeldoorn

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Apeldoorn? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Apeldoorn

Amersfoort

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Amersfoort? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Amersfoort

Rotterdam

Woont u in Rotterdam? Dan woont u op een uur afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen


Rotterdam

Amsterdam

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Amsterdam? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Amsterdam

Alkmaar

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Alkmaar? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Alkmaar

Tilburg

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Tilburg? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Tilburg

Schagen

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Schagen? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Schagen

Bussum

Woont u in Bussum? Dan woont u op slechts een half uurtje afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Bussum

Utrecht

Woont u in Utrecht en bent u op zoek naar een kliniek voor huidtherapie? Dan zien wij u graag bij Laserkliniek Zwolle. Huidtherapie in Utrecht.

Utrecht

Maastricht

Woon u in Maastricht en bent u op zoek naar een kliniek voor huidtherapie? Dan zien wij u graag bij Laserkliniek Zwolle.

Maastricht

Kampen

Woont u in Kampen? Dan woont u op slechts een half uurtje afstand van onze Laserkliniek Zwolle. Dé plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Kampen

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onafhankelijke reviews! Ervaringen van onze cliënten

9.7

Gemeten uit totaal

Huidtherapie
9.4
Expertise
9.3
Luisteren
9.6
Locatie
9.1


209 reviews

Voor onafhankelijke reviews werken wij samen met:

Zorgkader NederlandietsmooierGoogle reviews
Kortom ik raad deze Laserkliniek Zwolle iedereen aan " Een hele fijne hartelijke ontvangst. Goed geïnformeerd, gelijk vertrouwen gewekt en van start gegaan met de behandeling. Het resultaat bereikt wat ik wilde naar een behandeling. Kortom ik raad deze laserkliniek Zwolle iedereen aan Lasertherapie
10 / 10 stars
10
Het resultaat bereikt wat ik wilde naar een behandeling
10
4/3/2019
Lasertherapie
Vaatjes benen mbv laser verwijderd" Zeer kundig en vriendelijk geholpen met resultaat boven verwachting! Vaatjes benen mbv laser verwijderd.
10 / 10 stars
10
Zeer kundig geholpen met resultaat boven verwachting!
10
1/3/2019
De dames van de laserkliniek zijn uitermate professioneel " De dames van de laserkliniek zijn uitermate professioneel en vriendelijk. Laserbehandeling
9.8 / 10 stars
9.8
De dames van de laserkliniek zijn uitermate vriendelijk
9.8
30/1/2019
Laserbehandeling
Resultaten waren geweldig" Resultaten waren geweldig. Heel prettige begeleiding. Kom zeker terug!! Laser ontharen
8 / 10 stars
8
Heel prettige begeleiding.
8
17/12/2018
Laser ontharen

Onze specialisten

Martine de Vries

Huidtherapeut

KP nr: 391.011.232.88

Resultaat en servicegericht werken vind ik erg belangrijk.
Meer weten?
Martine de Vries

Ik zie er naar uit om mijn kennis te delen en in te zetten om behandelingen op maat aan te bieden. Resultaat- en servicegericht werken staan bij mij dan ook hoog in het vaandel. Eerlijk en betrouwbaar advies in combinatie met mijn enthousiasme en rustige uitstraling helpen mij hierbij.

Lees verder
Zorgvuldigheid en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel.
Meer weten?
Jolanda Timmerman-Nijkamp

"Ik hou van gestructureerd werken. Zorgvuldigheid en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel. Elke voet krijgt van mij een passende behandeling".

Lees verder
Alina Petrova

Huidtherapeut

KP nr: 391.008.765.88

Gedrevenheid om goede kwaliteit te leveren staat voor mij op één.
Meer weten?
Alina Petrova

“Ambitie en passie voor het beroep, dat heb ik zeker! Gedrevenheid om goede kwaliteit te leveren staat voor mij op één. Mensen met huid– en haarproblematiek behandelen en het adviseren geeft mij voldoening. Mijn zorgzaamheid, kennis en enthousiasme helpen mij hierbij.”

Lees verder
Tessa Vegterlo

Huidtherapeut

KP nr: 399.121.447.88

Een eerlijk advies en een behandelplan op maat vind ik erg belangrijk.
Meer weten?
Tessa Vegterlo

“Het geeft mij voldoening om iets te kunnen betekenen voor mensen met uiteenlopende huidklachten. Eerlijk advies, betrouwbare informatie en een behandelplan op maat vind ik daarbij erg belangrijk. Mijn zorgvuldige en doelgerichte handeling zorgt voor een optimaal behandeleffect!”

Lees verder
Anouk Bliekendaal

Huidtherapeut

KP nr: 899.094.062.88

Iedere patiënt of cliënt verdient voldoende tijd en aandacht.
Meer weten?
Anouk Bliekendaal

“Mijn gedrevenheid en correcte handelswijze zorgen voor een zorgvuldige huidtherapeutische behandeling op maat met voor iedere patiënt of cliënt voldoende tijd en aandacht. Duidelijke en eerlijke voorlichting is evenzo belangrijk als het op de juiste wijze uitvoeren van een laserbehandeling!”

Lees verder
Michelle Janssen

Huidtherapeut

KP Nr. 299.076.970.88

Doelgericht, betrouwbaar, eerlijk en enthousiast!
Meer weten?
Michelle Janssen

“Als zelfstandig ondernemer in de huidtherapeutische zorg- en dienstverlening kan ik mijn creativiteit kwijt, waarbij ik het aanbod van professionele zorg graag persoonlijk maak waardoor iedere patiënt of cliënt zich begrepen voelt en geholpen is. Doelgericht, betrouwbaar, eerlijk en enthousiast!"

Lees verder