-

7 oktober
Open dag
van 10:00
tot 15:00 uur

Meer lezen

MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN
-

Welkom bij Laserkliniek Zwolle, specialist in huidtherapie en lasertherapie in heel Nederland

Door de centrale ligging van onze kliniek bieden wij bij Laserkliniek
Zwolle huidtherapie en laserbehandelingen aan voor cliënten uit geheel
Nederland.

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?

Welkom bij Laserkliniek Zwolle specialist in huidtherapie en lasertherapie

Bij Laserkliniek Zwolle- Huidtherapie bieden we huid- en laserbehandelingen op maat. U kunt rekenen op kwaliteit en deskundigheid van de huidtherapeuten en u krijgt eerlijke voorlichting.

Vrijblijvend huidadvies?
Gratis Consult
Of maak direct een afspraak

Enkele van onze behandelingen

Onze cliënten komen uit het gehele land:

Wolvega

Woont u in Wolvega? Dan woont u op slechts een half uur afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen


Wolvega

Giethoorn

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Giethoorn? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Giethoorn

Het Harde

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Het Harde? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Het Harde

Zwartsluis

Woont u in Zwartsluis? Dan woont u op een half uurtje afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Zwartsluis

Nieuwleusen

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Nieuwleusen? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Nieuwleusen

Dedemsvaart

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Dedemsvaart? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Dedemsvaart

Borne

Woont u in Borne? Dan woont u op slechts een half uurtje afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Borne

Heino

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Heino? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Heino

Hengelo

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Hengelo? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Hengelo

Hellendoorn

Woont u in Hellendoorn? Dan woont u op een half uurtje afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Hellendoorn

Hardenberg

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Hardenberg? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Hardenberg

Coevorden

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Coevorden? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Coevorden

Emmen

Woont u in Emmen? Dan woont u op slechts een uurtje afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Emmen

Heerenveen

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Heerenveen? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Heerenveen

Epe

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Epe? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Epe

Ermelo

Woont u in Ermelo? Dan woont u op slechts een half uurtje afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Ermelo

Zutphen

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Zutphen? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Zutphen

Genemuiden

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Genemuiden? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Genemuiden

Harderwijk

Woont u in Harderwijk? Dan woont u op een half uur afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen


Harderwijk

Elburg

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Elburg? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Elburg

Dronten

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Dronten? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Dronten

Emmeloord

Woont u in Emmeloord? Dan woont u op slechts een half uur afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Emmeloord

Steenwijk

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Steenwijk? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Steenwijk

Meppel

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Meppel? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Meppel

Hoogeveen

Woont u in Hoogeveen? Dan woont u op slechts een half uur afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Hoogeveen

Ommen

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Ommen? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Ommen

Raalte

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Raalte? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Raalte

Dalfsen

Woont u in Dalfsen? Dan woont u op slechts een half uur afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Dalfsen

Heerde

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Heerde? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Heerde

Wezep

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Wezep? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Wezep

Hasselt

Woont u in Hasselt? Dan woont u op slechts een half uur afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Hasselt

Hattem

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Hattem? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Hattem

Almelo

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Almelo? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Almelo

Deventer

Woont u in Deventer? Dan woont u op slechts een half uur afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen


Deventer

Nijmegen

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Nijmegen? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Nijmegen

Lelystad

Woont u in Lelystad? Dan woont u op klein uurtje afstand van onze Laserkliniek Zwolle. Dé plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Lelystad

Leeuwarden

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Leeuwarden? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Leeuwarden

Groningen

Woont u in Groningen? Dan woont u op ongeveer een uur afstand van onze Laserkliniek Zwolle. Dé plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Groningen

Eindhoven

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Eindhoven? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Eindhoven

Den Haag

Woont u in Den Haag? Dan woont u op ongveer een uur afstand van onze Laserkliniek Zwolle. Dé plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Den Haag

Den-Bosch

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Den-Bosch? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Den-Bosch

Assen

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Assen? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Assen

Arnhem

Woont u in Arnhem? Dan woont u op slechts een half uurtje afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Arnhem

Apeldoorn

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Apeldoorn? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Apeldoorn

Amersfoort

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Amersfoort? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Amersfoort

Rotterdam

Woont u in Rotterdam? Dan woont u op een uur afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen


Rotterdam

Amsterdam

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Amsterdam? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Amsterdam

Alkmaar

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Alkmaar? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Alkmaar

Tilburg

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Tilburg? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We zien u graag.

Tilburg

Schagen

Huidtherapie nodig voor uw huidproblemen? En woonachtige in Schagen? Kom dan eens langs bij Laserkliniek Zwolle. We helpen u graag.

Schagen

Bussum

Woont u in Bussum? Dan woont u op slechts een half uurtje afstand van onze Laserkliniek Zwolle. De plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Bussum

Utrecht

Woont u in Utrecht en bent u op zoek naar een kliniek voor huidtherapie? Dan zien wij u graag bij Laserkliniek Zwolle. Huidtherapie in Utrecht.

Utrecht

Maastricht

Woon u in Maastricht en bent u op zoek naar een kliniek voor huidtherapie? Dan zien wij u graag bij Laserkliniek Zwolle.

Maastricht

Kampen

Woont u in Kampen? Dan woont u op slechts een half uurtje afstand van onze Laserkliniek Zwolle. Dé plek in uw regio voor huidtherapie en laserbehandelingen

Kampen

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onafhankelijke reviews! Ervaringen van onze cliënten

9.7

Gemeten uit totaal

Huidtherapie
9.4
Expertise
9.3
Luisteren
9.6
Locatie
9.1


209 reviews

Voor onafhankelijke reviews werken wij samen met:

Zorgkader NederlandietsmooierGoogle reviews
Ik heb bij laserkliniek Zwolle mijn bikinilijn en oksels laten laseren" Ik heb bij laserkliniek Zwolle mijn bikinilijn en oksels laten laseren. Ik ben zeer tevreden de medewerkers zijn zeer vriendelijk helpen je goed. De behandeling was ook precies wat ik er van verwacht had. Ik zou het iedereen aanraden om hier heen te gaan. Laserontharing
10 / 10 stars
10
Ik zou het iedereen aanraden om hier heen te gaan
10
28/5/2019
Laserontharing
Nu 5 behandelingen verder super te vreden!" Naar lang twijfelen een gratis intake afspraak gemaakt. Direct goed geholpen en een indicatie gekregen van ongeveer de kosten voor een acne behandeling. Nu 5 behandelingen verder super te vreden! Beter resultaat dan verwacht! Acnetherapie
10 / 10 stars
10
Beter resultaat dan verwacht!
10
7/5/2019
Acnetherapie
Ik ben meerdere malen op consult geweest bij huidtherapeute voor het laseren" Ik ben meerdere malen op consult geweest bij huidtherapeute voor het laseren. Zij werkt secuur, is vriendelijk en heeft de volle aandacht en toont ook nog extra empathie naar de klant toe. Alles wat ze doet en gaat doen legt ze uit. Wat ik zeer waardeer en als prettig ervaar tijdens de consulten bij Laser Clinic Zwolle. Laserbehandeling
9.5 / 10 stars
9.5
Alles wat ze doet en gaat doen legt ze uit
9.5
18/4/2019
Laserbehandeling
Ik heb erg last van acne op latere leeftijd" Op een fijne manier in contact gekomen met de dames van Laserkliniek, ik heb erg last van acne op latere leeftijd, na een eerste vrijblijvend consulent, goed geïnformeerd, en dit wekte vertrouwen, na een aantal behandelingen en peeling direct resultaat, ik ben super tevreden. Acnetherapie
10 / 10 stars
10
Na een aantal behandelingen en peeling direct resultaat
10
5/4/2019
Acnetherapie

Onze specialisten

Martine de Vries

Huidtherapeut

KP nr: 391.011.232.88

Als huidtherapeut vind ik het belangrijk dat mensen lekker in hun vel zitten.
Meer weten?
Martine de Vries

Als huidtherapeut vind ik het belangrijk dat mensen lekker in hun vel zitten. Ik denk graag mee om dit voor iedereen te realiseren. Een juist afgestemd behandelplan, accurate uitvoering en betrouwbaar advies zorgen bij mij voor het gewenste eindresultaat.

Lees verder
Zorgvuldigheid en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel.
Meer weten?
Jolanda Timmerman-Nijkamp

"Ik hou van gestructureerd werken. Zorgvuldigheid en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel. Elke voet krijgt van mij een passende behandeling".

Lees verder
Alina Petrova

Huidtherapeut

KP nr: 391.008.765.88

Gedrevenheid om goede kwaliteit te leveren staat voor mij op één.
Meer weten?
Alina Petrova

“Ambitie en passie voor het beroep, dat heb ik zeker! Gedrevenheid om goede kwaliteit te leveren staat voor mij op één. Mensen met huid– en haarproblematiek behandelen en het adviseren geeft mij voldoening. Mijn zorgzaamheid, kennis en enthousiasme helpen mij hierbij.”

Lees verder
Tessa Vegterlo

Huidtherapeut

KP nr: 399.121.447.88

Een eerlijk advies en een behandelplan op maat vind ik erg belangrijk.
Meer weten?
Tessa Vegterlo

“Het geeft mij voldoening om iets te kunnen betekenen voor mensen met uiteenlopende huidklachten. Eerlijk advies, betrouwbare informatie en een behandelplan op maat vind ik daarbij erg belangrijk. Mijn zorgvuldige en doelgerichte handeling zorgt voor een optimaal behandeleffect!”

Lees verder
Anouk Bliekendaal

Huidtherapeut

KP nr: 899.094.062.88

Iedere patiënt of cliënt verdient voldoende tijd en aandacht.
Meer weten?
Anouk Bliekendaal

“Mijn gedrevenheid en correcte handelswijze zorgen voor een zorgvuldige huidtherapeutische behandeling op maat met voor iedere patiënt of cliënt voldoende tijd en aandacht. Duidelijke en eerlijke voorlichting is evenzo belangrijk als het op de juiste wijze uitvoeren van een laserbehandeling!”

Lees verder
Michelle Janssen

Huidtherapeut

KP Nr. 299.076.970.88

Doelgericht, betrouwbaar, eerlijk en enthousiast!
Meer weten?
Michelle Janssen

“Als zelfstandig ondernemer in de huidtherapeutische zorg- en dienstverlening kan ik mijn creativiteit kwijt, waarbij ik het aanbod van professionele zorg graag persoonlijk maak waardoor iedere patiënt of cliënt zich begrepen voelt en geholpen is. Doelgericht, betrouwbaar, eerlijk en enthousiast!"

Lees verder