-

7 oktober
Open dag
van 10:00
tot 15:00 uur

Meer lezen

MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Maastricht

Woon u in Maastricht en bent u op zoek naar een kliniek voor huidtherapie? Dan zien wij u graag bij Laserkliniek Zwolle.

038 - 421 35 32
info@laserkliniekzwolle.nl
Vrijblijvend huidadvies?
Gratis Consult
Of maak direct een afspraak
-

Maastricht

Woon u in Maastricht en bent u op zoek naar een kliniek voor huidtherapie? Dan zien wij u graag bij Laserkliniek Zwolle.

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?

Huidtherapie in Maastricht? Kom naar Laserkliniek Zwolle

Huidtherapie in Maastricht? Het team van Laserkliniek Zwolle specialist in huidtherapie en lasertherapie staat voor u klaar.Meer lezen

Huidtherapie in Maastricht 

Door de centrale ligging van onze kliniek bieden wij bij Laserkliniek Zwolle huidtherapie en laserbehandelingen aan voor cliënten uit geheel Nederland. In Zwolle kunt rekenen op kwaliteit en deskundigheid van de huidtherapeuten en u krijgt eerlijke voorlichting. We houden het graag laagdrempelig door middel van professioneel en uitgebreid advies. Daarbij nemen wij graag de tijd in een gratis en vrijblijvend consult.

Laserbehandelingen uitgevoerd door professionele huidtherapeuten

Bij Laserkliniek Zwolle wordt u uitsluitend door gediplomeerde en ervaren paramedici behandeld. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) daarnaast geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. De ervaren huidtherapeuten Michelle JanssenAnouk te Molder-Bliekendaal, Tessa Vegterlo en Alina Petrova zijn BIG geregistreerd en behandelen al ruim 10 jaar huidproblemen van diverse aard en klacht. Ons team wordt compleet gemaakt door Medisch Pedicure Jolanda Timmerman-Nijkamp en directiesecretaresse Ellis Poelarends.

Voor wie is huidtherapie in Maastricht?   

Iedereen woonachtig in Maastricht die met huid- nagel en overbeharingsproblemen kampt, kan bij Laserkliniek Zwolle- Huidtherapie terecht. De behandelingen bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie kunnen voor een vergoeding in aanmerking komen. Meestal komt deze vergoeding uit uw aanvullende polis. Wij adviseren u contact op te nemen met uw zorgverzekeraar over de mogelijkheden van vergoeding bij acnetherapie, laserepilatie en/of camouflagetherapie. Zij kunnen u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft.

Wilt u meer weten over vergoedingen klik dan hier

Laserkliniek Maastricht

Ook voor Maastricht en omgeving kunt u bij Laserkliniek Zwolle terecht voor een huid- en laserbehandelingen op maat.​ We zien u dan ook graag in onze kliniek in het centrum van Zwolle.

Bereikbaarheid

De kliniek is op loopafstand van het station en van het centrum. Mocht u liever met de bus komen vanaf het station, dan neemt u lijn 4 richting Aa-landen en u stapt uit bij de tweede halte. Komt u met de auto? Dan vindt u aan de zijkant van het pand (aan de straat Ter Pelkwijkpark) onze gratis  parkeergelegenheid.

​Onze kliniek is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Avonden en zaterdag op afspraak.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden in huidtherapie? Vraag naar de mogelijkheden in een gratis consult
Klik hier voor alle huidaandoeningen

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zoek naar een huidaandoening of behandeling, blog of review.

Enkele van onze Behandelingen

Acnetherapie

Een standaard acne behandeling bestaat niet. De behandeling draagt bij aan de vermindering van puistjes, mee-eters en acnelittekens.

Lees meer

Acnelittekens therapie

Littekens en donkere verkleuringen kunnen bij elke vorm van acne ontstaan. Acnelittekens verdwijnen moeilijk uit zichzelf.

Lees meer

Donkere huid

Zoekt u een veilige laserontharing voor de donkere huid? Laat het behandelen bij Laserkliniek Zwolle. Effectieve behandeling met langdurig resultaat.

Lees meer

Fractional laser

Last van een vermoeide huid, fijne rimpeltjes of vervelende acnelittekens? De fractional laser biedt uitkomst. Kom langs bij laserkliniek Zwolle.

Lees meer

Laser ontharen

Laser ontharen is een effectieve methode voor definitief ontharen. Vraag ons nu direct naar de mogelijkheden voor vergoeding.

Lees meer

Peelingen

Diverse peelingen kunnen de conditie van de huid positief beïnvloeden en zorgen ervoor dat een vale, doffe of grauwe huid weer kan stralen.

Lees meer

Onafhankelijke reviews! Ervaringen van onze cliënten

9.7

Gemeten uit totaal

Huidtherapie
9.4
Expertise
9.3
Luisteren
9.6
Locatie
9.1


209 reviews

Voor onafhankelijke reviews werken wij samen met:

Zorgkader NederlandietsmooierGoogle reviews
Kortom ik raad deze Laserkliniek Zwolle iedereen aan " Een hele fijne hartelijke ontvangst. Goed geïnformeerd, gelijk vertrouwen gewekt en van start gegaan met de behandeling. Het resultaat bereikt wat ik wilde naar een behandeling. Kortom ik raad deze laserkliniek Zwolle iedereen aan Lasertherapie
10 / 10 stars
10
Het resultaat bereikt wat ik wilde naar een behandeling
10
4/3/2019
Lasertherapie
Vaatjes benen mbv laser verwijderd" Zeer kundig en vriendelijk geholpen met resultaat boven verwachting! Vaatjes benen mbv laser verwijderd.
10 / 10 stars
10
Zeer kundig geholpen met resultaat boven verwachting!
10
1/3/2019
De dames van de laserkliniek zijn uitermate professioneel " De dames van de laserkliniek zijn uitermate professioneel en vriendelijk. Laserbehandeling
9.8 / 10 stars
9.8
De dames van de laserkliniek zijn uitermate vriendelijk
9.8
30/1/2019
Laserbehandeling
Resultaten waren geweldig" Resultaten waren geweldig. Heel prettige begeleiding. Kom zeker terug!! Laser ontharen
8 / 10 stars
8
Heel prettige begeleiding.
8
17/12/2018
Laser ontharen

Onze specialisten

Martine de Vries

Huidtherapeut

KP nr: 391.011.232.88

Resultaat en servicegericht werken vind ik erg belangrijk.
Meer weten?
Martine de Vries

Ik zie er naar uit om mijn kennis te delen en in te zetten om behandelingen op maat aan te bieden. Resultaat- en servicegericht werken staan bij mij dan ook hoog in het vaandel. Eerlijk en betrouwbaar advies in combinatie met mijn enthousiasme en rustige uitstraling helpen mij hierbij.

Lees verder
Zorgvuldigheid en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel.
Meer weten?
Jolanda Timmerman-Nijkamp

"Ik hou van gestructureerd werken. Zorgvuldigheid en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel. Elke voet krijgt van mij een passende behandeling".

Lees verder
Alina Petrova

Huidtherapeut

KP nr: 391.008.765.88

Gedrevenheid om goede kwaliteit te leveren staat voor mij op één.
Meer weten?
Alina Petrova

“Ambitie en passie voor het beroep, dat heb ik zeker! Gedrevenheid om goede kwaliteit te leveren staat voor mij op één. Mensen met huid– en haarproblematiek behandelen en het adviseren geeft mij voldoening. Mijn zorgzaamheid, kennis en enthousiasme helpen mij hierbij.”

Lees verder
Tessa Vegterlo

Huidtherapeut

KP nr: 399.121.447.88

Een eerlijk advies en een behandelplan op maat vind ik erg belangrijk.
Meer weten?
Tessa Vegterlo

“Het geeft mij voldoening om iets te kunnen betekenen voor mensen met uiteenlopende huidklachten. Eerlijk advies, betrouwbare informatie en een behandelplan op maat vind ik daarbij erg belangrijk. Mijn zorgvuldige en doelgerichte handeling zorgt voor een optimaal behandeleffect!”

Lees verder
Anouk Bliekendaal

Huidtherapeut

KP nr: 899.094.062.88

Iedere patiënt of cliënt verdient voldoende tijd en aandacht.
Meer weten?
Anouk Bliekendaal

“Mijn gedrevenheid en correcte handelswijze zorgen voor een zorgvuldige huidtherapeutische behandeling op maat met voor iedere patiënt of cliënt voldoende tijd en aandacht. Duidelijke en eerlijke voorlichting is evenzo belangrijk als het op de juiste wijze uitvoeren van een laserbehandeling!”

Lees verder
Michelle Janssen

Huidtherapeut

KP Nr. 299.076.970.88

Doelgericht, betrouwbaar, eerlijk en enthousiast!
Meer weten?
Michelle Janssen

“Als zelfstandig ondernemer in de huidtherapeutische zorg- en dienstverlening kan ik mijn creativiteit kwijt, waarbij ik het aanbod van professionele zorg graag persoonlijk maak waardoor iedere patiënt of cliënt zich begrepen voelt en geholpen is. Doelgericht, betrouwbaar, eerlijk en enthousiast!"

Lees verder