BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

MAIL

Een positieve nagelkweek en nu?

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?

Een positieve nagelkweek en nu?

Een positieve nagelkweek en nu?

Wanneer blijkt dat er sprake is van schimmels in de nagels kun je de nagels laten behandelen. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze vervelende schimmels die leven van keratine en soms je nagels compleet aantasten te behandelen. Welke opties zijn er?

1) Je raadpleegt de huisarts voor het gebruik van inwendige middelen. Het betreft een kuur van ongeveer 3 - 6 maanden die de schimmels van binnenuit bestrijden. Een nadeel kan zijn dat het een belasting is voor lever en nieren. Het is aan de huisarts om te bepalen of dit middel voorgeschreven kan worden.

2) Je gebruikt uitwendige middelen om de schimmelnagels te bestrijden. Dit kan door middel van het smeren van een zalf of het gebruik van een tinctuur wat antimycotica bevat. Ook is de schoen-sok preventie belangrijk (vaak bestaande uit een spray of een strooipoeder) en eventueel aan te vullen met een bezoek aan de pedicure.

3) Je bestrijdt de schimmels met een laserbehandeling uitgevoerd door een huidtherapeut. In onze blog over de Pinpointe laserbehandeling lees je meer over hoe zo’n behandeling in zijn werk gaat en wat het extra kan opleveren. Laten we een bezoek aan de medisch pedicure niet vergeten! Zij is misschien wel de belangrijkste schakel binnen het gehele proces van het bestrijden van schimmelnagels en waarom?


We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.