MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN
Open dag

5 oktober open dag bij Laserkliniek Zwolle van 10.00 uur – 15.00 uur

Meekijken met laserbehandelingen en gratis advies tijdens de open dag bij Laserkliniek Zwolle. Iedereen is van harte welkom en we zien u graag op de Wilhelminasingel 9 in Zwolle.

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?
Of maak direct een afspraakOf maak direct een afspraak
-

Wees welkom

Een kijkje achter de schermen, live demonstraties, een gratis consult en huidanalyse, voedingsadviezen door health coach én als afsluiter een leuke goodie bag mee naar huis. Schroom niet en wees vooral welkom op zaterdag 5 oktober tijdens de open dag bij dé kliniek gespecialiseerd in huidtherapie en laserbehandelingen.

Een kijkje achter de schermen, live demonstraties, een gratis consult en huidanalyse
Een kijkje achter de schermen bij Laserkliniek Zwolle met; live demonstraties, gratis consult en huidanalyse.

Graag een kijkje achter de schermen nemen? Iedereen kan tussen 10:00 en 15:00 uur zonder afspraak binnenlopen bij de landelijk bekende huidkliniek én om kennis te maken met het ervaren team van huidspecialisten.

De open dag valt samen met de start van de jaarlijkse week van de huidtherapie

Meekijken met laserbehandelingen en gratis advies tijdens de open dag bij Laserkliniek Zwolle

Heb je al jaren last van acne, stoor jij je aan die vervelende pigmentvlekken of ben je het zat om steeds maar weer met scheermesjes in de weer te moeten? Wip even langs tijdens de open dag van Laserkliniek Zwolle op zaterdag 5 oktober. Michelle, Anouk en de rest van het team staan voor je klaar met een gratis huidadvies.

Weet wat je eet

Voeding. Soms onderschatten we de impact ervan. “Voeding heeft niet alleen invloed op je lijf en hoe je je voelt, maar voeding heeft ook flink invloed op je huid”, aldus Fleur Voerman. Als voedingsdeskundige en health coach heeft zij alle kennis in huis over de effecten van wat wij eten op onze buitenkant. En aangezien Fleur onze buurvrouw is, leek het ons niet meer dan logisch om haar uit te nodigen voor de open dag op zaterdag 5 oktober aanstaande.

Voedingsdeskundige en health coach Fleur Voerman aanwezig tijdens de open dag
Voedingsdeskundige en health coach Fleur Voerman aanwezig tijdens de open dag
Tijdens de open dag van de Laserkliniek Zwolle is Fleur van 10.00 uur tot 12.00 uur aanwezig en kan iedereen zonder afspraak vragen stellen en advies aan haar vragen.

Huidanalyse door een deskundige huidtherapeut met de Observ 

Bij Laserkliniek Zwolle kunnen wij uw huid op verschillende manieren verbeteren. Iedereen met huid- en overbeharingsproblemen kan bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie terecht. Onze kliniek is gespecialiseerd in o.a. laserontharing, acne, beenvaatjes, couperose, rosacea, donkere huid, hyperpigmentaties, huidverbetering en schimmelnagels. Om precies te weten welke behandeling uw huid nodig heeft, staat er tijdens de open dag een team van huidtherapeuten klaar om een huidanalyse te maken en iedere hulpvraag te beantwoorden.

Bezoek onze live demonstratie laserontharing! 

Altijd al willen zien hoe laserontharing werkt? Tijdens de open dag is het mogelijk om mee te kijken met een laser onthaarbehandeling. Kijk mee en stel vragen! 

Altijd al willen zien hoe laserontharing werkt? Tijdens de open dag is het mogelijk om mee te kijken met een laser onthaarbehandeling. Kijk mee en stel vragen! 
Altijd al willen zien hoe laserontharing werkt? Tijdens de open dag is het mogelijk om mee te kijken met een laser onthaarbehandeling. Kijk mee en stel vragen! 

Met een goed gevulde goodie bag naar huis! 

Voor iedere bezoeker tijdens de open dag leuke cadeautjes & een herfstaanbieding. Laat je verrassen met dank aan Louis Widmer en Laserkliniek Zwolle!

Hoe wat waar: de open dag vindt plaats op zaterdag 5 oktober 2019. Je bent tussen 10:00 en 15:00 welkom in Laserkliniek Zwolle voor een gratis advies of om één van de demonstraties bij te wonen. Voedingsdeskundige Fleur staat tussen 10:00 en 12:00 voor je klaar. Leuk: iedere bezoeker ontvangt een goedgevulde goodiebag.

Open dag bezoeken?De kliniek is gevestigd aan de Wilhelminasingel 9 in Zwolle. De kliniek is op loopafstand van het station en het centrum. Mocht u met de auto naar onze open dag komen, dan kunt u de auto het beste aan de Burg. van Roijensingel parkeren. Het is dan nog een klein stukje lopen richting ter Pelkwijkpark.

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.