Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie
Laserkliniek Zwolle informeert #1

Thema avond schimmelnagels

Bent u nieuwsgierig naar het behandelen van schimmelnagels met lasertherapie? Bezoek dan onze thema avond op 16 maart a.s. van 19.00 uur tot 21.00 uur. Tijdens de thema avond; gratis consulten, live demonstraties en ontvangt u een goodiebag.

Lees verder
Patient in beeld: Overbeharingsklachten in het gezicht

Patient in beeld: "Mijn klachten hadden ineens een naam!"

Nyla wordt al een tijdje behandeld voor overbeharingsklachten in het gezicht. Nyla heeft PCOS. Ze wil graag haar persoonlijke verhaal delen. Bent u nieuwsgierig naar haar ervaring met laserontharing?

Lees verder
Drs. Franca van der Smit

Gastblogster: Drs. Franca van der Smit aan het woord

Rosacea: 5 oorzaken en oplossingen volgens Dr. Franca van der Smit, cosmetisch en orthomoleculair arts. Haar missie is the inner health en outer beauty met elkaar te verbinden.

Lees verder
Jolanda geeft u tips om uw huid te verzorgen.

TIP: Neem een zeezoutbadje!

Een voorjaarstip van onze medisch pedicure. Neem eens een voetenbad met een flinke scheut zeezout voor een goede voet hygiëne. Het is een bewezen effectieve simpele methode om je huid en nagels te verzorgen.

Lees verder
Patient in beeld: Overbeharingsklachten in het gezicht

Aanbieding Laserontharing

Laserontharing van oksels en bikinilijn: van € 270,- naar € 195,- p.b. Laserontharing van de benen: van € 475,- naar € 375,- p.b.

Lees verder
Vlog Gratis Consult bij Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie

Bekijk onze eerste Vlog!

Onze eerste "Vlog" is een feit! Onderwerp: Gratis consult bij Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie. We zijn benieuwd wat jullie er van vinden!

Lees verder