MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN
Open dag

7 oktober open dag bij Laserkliniek Zwolle van 10.00 uur – 15.00 uur

Tijdens de open dag live demonstraties, gratis consulten en huidanalyse en een leuke goodie bag voor elke bezoeker. Iedereen is van harte welkom en we zien u graag op de Wilhelminasingel 9 in Zwolle.

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?
Of maak direct een afspraak
-

“Iedere huid omhult een uniek mens!” Dat is dit jaar het thema van de landelijke week van de huidtherapie. De huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle doen al jaren mee aan de landelijke week om meer aandacht te krijgen voor de huid en hoe deze te behandelen. Het zat al een tijdje in ons hoofd om een keer op een andere manier onze open dag aan te kondigen onder het Zwolse publiek. Daarom hebben we een timelapse gemaakt in het hartje van Zwolle. Voor Huidtherapeuten Michelle Janssen en Anouk te Molder van Laserkliniek Zwolle was het wel even wennen om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Maar als je daar dan staat en je wordt zo bekeken dan voel je voor heel even wat misschien iemand voelt met een huidaandoening. Je kan er onzeker door worden als mensen je aankijken en schaamte kan een grote rol spelen bij het hebben van een huidaandoening. Tijdens onze open dag lichten wij graag in een vrijblijvend advies toe wat de huidtherapeutische zorg inhoudt. Wees welkom op de open dag bij dé kliniek gespecialiseerd in huidtherapie en laserbehandelingen!

Team van huidtherapeuten

Bij Laserkliniek Zwolle kunnen wij uw huid op verschillende manieren verbeteren. Iedereen met huid- en overbeharingsproblemen kan bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie terecht. Onze kliniek is gespecialiseerd in o.a. laserontharing, acne, beenvaatjes, couperose, rosacea, donkere huid, hyperpigmentaties, huidverbetering en schimmelnagels. Om precies te weten welke behandeling uw huid nodig heeft, staat er tijdens de open dag een team van huidtherapeuten klaar om een huidanalyse te maken en iedere hulpvraag te beantwoorden.

Live demonstraties – Hoe werkt een laserontharing?

Tijdens onze open dag zullen we u met presentaties informeren over de mogelijkheden op het gebied van huidverbetering en laserbehandelingen en zal het team live demonstraties geven op het gebied van een laserontharing. Uiteraard is er gelegenheid om een persoonlijk advies te krijgen en uw vragen te stellen tijdens de gegeven demonstraties.

Open dag zaterdag 7 oktober

Bezoek onze open dag op zaterdag 7 oktober van 10.00 uur – 15.00 uur. De kliniek is gevestigd aan de Wilhelminasingel 9 in Zwolle. De kliniek is op loopafstand van het station en het centrum. Mocht u met de auto naar onze open dag komen, dan kunt u de auto het beste aan de Burg. van Roijensingel parkeren. Het is dan nog een klein stukje lopen richting ter Pelkwijkpark.

 

Graag tot dan! Hartelijke groet, Het team van Laserkliniek Zwolle.

Onze specialisten

Martine de Vries

Huidtherapeut

KP nr: 391.011.232.88

Resultaat en servicegericht werken vind ik erg belangrijk.
Meer weten?
Martine de Vries

Ik zie er naar uit om mijn kennis te delen en in te zetten om behandelingen op maat aan te bieden. Resultaat- en servicegericht werken staan bij mij dan ook hoog in het vaandel. Eerlijk en betrouwbaar advies in combinatie met mijn enthousiasme en rustige uitstraling helpen mij hierbij.

Lees verder
Zorgvuldigheid en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel.
Meer weten?
Jolanda Timmerman-Nijkamp

"Ik hou van gestructureerd werken. Zorgvuldigheid en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel. Elke voet krijgt van mij een passende behandeling".

Lees verder
Alina Petrova

Huidtherapeut

KP nr: 391.008.765.88

Gedrevenheid om goede kwaliteit te leveren staat voor mij op één.
Meer weten?
Alina Petrova

“Ambitie en passie voor het beroep, dat heb ik zeker! Gedrevenheid om goede kwaliteit te leveren staat voor mij op één. Mensen met huid– en haarproblematiek behandelen en het adviseren geeft mij voldoening. Mijn zorgzaamheid, kennis en enthousiasme helpen mij hierbij.”

Lees verder
Tessa Vegterlo

Huidtherapeut

KP nr: 399.121.447.88

Een eerlijk advies en een behandelplan op maat vind ik erg belangrijk.
Meer weten?
Tessa Vegterlo

“Het geeft mij voldoening om iets te kunnen betekenen voor mensen met uiteenlopende huidklachten. Eerlijk advies, betrouwbare informatie en een behandelplan op maat vind ik daarbij erg belangrijk. Mijn zorgvuldige en doelgerichte handeling zorgt voor een optimaal behandeleffect!”

Lees verder
Anouk te Molder-Bliekendaal

Huidtherapeut

KP nr: 899.094.062.88

Iedere patiënt of cliënt verdient voldoende tijd en aandacht.
Meer weten?
Anouk te Molder-Bliekendaal

“Mijn gedrevenheid en correcte handelswijze zorgen voor een zorgvuldige huidtherapeutische behandeling op maat met voor iedere patiënt of cliënt voldoende tijd en aandacht. Duidelijke en eerlijke voorlichting is evenzo belangrijk als het op de juiste wijze uitvoeren van een laserbehandeling!”

Lees verder
Michelle Janssen

Huidtherapeut

KP Nr. 299.076.970.88

Doelgericht, betrouwbaar, eerlijk en enthousiast!
Meer weten?
Michelle Janssen

“Als zelfstandig ondernemer in de huidtherapeutische zorg- en dienstverlening kan ik mijn creativiteit kwijt, waarbij ik het aanbod van professionele zorg graag persoonlijk maak waardoor iedere patiënt of cliënt zich begrepen voelt en geholpen is. Doelgericht, betrouwbaar, eerlijk en enthousiast!"

Lees verder

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form