MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN
Open dag

6 oktober open dag bij Laserkliniek Zwolle van 10.00 uur – 15.00 uur

Tijdens de open dag live demonstraties, gratis consulten, huidanalyse, gratis huidscan en een leuke goodie bag voor elke bezoeker. Iedereen is van harte welkom en we zien u graag op de Wilhelminasingel 9 in Zwolle.

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?
Of maak direct een afspraakOf maak direct een afspraak
-
Open dag bij Laserkliniek Zwolle

Hallo huid, hoe gaat het met je?

Op zaterdag 6 oktober aanstaande staan de deuren van Laserkliniek Zwolle wagenwijd open. Nu staan ze dat altijd, echter op deze dag kan iedereen tussen 10 uur en 15 uur zonder afspraak binnen lopen om een kijkje achter de schermen te nemen van deze landelijk bekende huidkliniek én om kennis te maken met het ervaren team van specialisten.

De open dag valt samen met de start van de jaarlijkse week van de huidtherapie. Dit jaar met als thema; ‘Trots op ons vak’. Volgens mede-eigenaresse Anouk te Molder een thema dat hen op het lijf geschreven is.

Trots op ons vak

“Huidtherapie is zonder meer een vak om trots op te zijn. We oefenen een medisch beroep uit, waarbij het onze zorg is mensen met een huidprobleem hulp te bieden. Vaak denken mensen dat we ons vooral richten op de cosmetische kant, maar dat is slechts een klein onderdeel binnen ons boeiende vakgebied.”

Team van huidtherapeuten

Bij Laserkliniek Zwolle kunnen wij uw huid op verschillende manieren verbeteren. Iedereen met huid- en overbeharingsproblemen kan bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie terecht. Onze kliniek is gespecialiseerd in o.a. laserontharing, acne, beenvaatjes, couperose, rosacea, donkere huid, hyperpigmentaties, huidverbetering en schimmelnagels. Om precies te weten welke behandeling uw huid nodig heeft, staat er tijdens de open dag een team van huidtherapeuten klaar om een huidanalyse te maken en iedere hulpvraag te beantwoorden.

Live demonstraties – Hoe werkt een laserontharing?

Tijdens onze open dag zullen we u met presentaties informeren over de mogelijkheden op het gebied van huidverbetering en laserbehandelingen en zal het team live demonstraties geven op het gebied van een laserontharing. Uiteraard is er gelegenheid om een persoonlijk advies te krijgen en uw vragen te stellen tijdens de gegeven demonstraties.

Open dag zaterdag 6 oktober

Bezoek onze open dag op zaterdag 6 oktober van 10.00 uur – 15.00 uur. De kliniek is gevestigd aan de Wilhelminasingel 9 in Zwolle. De kliniek is op loopafstand van het station en het centrum. Mocht u met de auto naar onze open dag komen, dan kunt u de auto het beste aan de Burg. van Roijensingel parkeren. Het is dan nog een klein stukje lopen richting ter Pelkwijkpark.

Graag tot dan! Hartelijke groet,
het team van Laserkliniek Zwolle.

Onze specialisten

Martine de Vries

Huidtherapeut

KP nr: 391.011.232.88

Resultaat en servicegericht werken vind ik erg belangrijk.
Meer weten?
Martine de Vries

Ik zie er naar uit om mijn kennis te delen en in te zetten om behandelingen op maat aan te bieden. Resultaat- en servicegericht werken staan bij mij dan ook hoog in het vaandel. Eerlijk en betrouwbaar advies in combinatie met mijn enthousiasme en rustige uitstraling helpen mij hierbij.

Lees verder
Zorgvuldigheid en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel.
Meer weten?
Jolanda Timmerman-Nijkamp

"Ik hou van gestructureerd werken. Zorgvuldigheid en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel. Elke voet krijgt van mij een passende behandeling".

Lees verder
Alina Petrova

Huidtherapeut

KP nr: 391.008.765.88

Gedrevenheid om goede kwaliteit te leveren staat voor mij op één.
Meer weten?
Alina Petrova

“Ambitie en passie voor het beroep, dat heb ik zeker! Gedrevenheid om goede kwaliteit te leveren staat voor mij op één. Mensen met huid– en haarproblematiek behandelen en het adviseren geeft mij voldoening. Mijn zorgzaamheid, kennis en enthousiasme helpen mij hierbij.”

Lees verder
Tessa Vegterlo

Huidtherapeut

KP nr: 399.121.447.88

Een eerlijk advies en een behandelplan op maat vind ik erg belangrijk.
Meer weten?
Tessa Vegterlo

“Het geeft mij voldoening om iets te kunnen betekenen voor mensen met uiteenlopende huidklachten. Eerlijk advies, betrouwbare informatie en een behandelplan op maat vind ik daarbij erg belangrijk. Mijn zorgvuldige en doelgerichte handeling zorgt voor een optimaal behandeleffect!”

Lees verder
Anouk Bliekendaal

Huidtherapeut

KP nr: 899.094.062.88

Iedere patiënt of cliënt verdient voldoende tijd en aandacht.
Meer weten?
Anouk Bliekendaal

“Mijn gedrevenheid en correcte handelswijze zorgen voor een zorgvuldige huidtherapeutische behandeling op maat met voor iedere patiënt of cliënt voldoende tijd en aandacht. Duidelijke en eerlijke voorlichting is evenzo belangrijk als het op de juiste wijze uitvoeren van een laserbehandeling!”

Lees verder
Michelle Janssen

Huidtherapeut

KP Nr. 299.076.970.88

Doelgericht, betrouwbaar, eerlijk en enthousiast!
Meer weten?
Michelle Janssen

“Als zelfstandig ondernemer in de huidtherapeutische zorg- en dienstverlening kan ik mijn creativiteit kwijt, waarbij ik het aanbod van professionele zorg graag persoonlijk maak waardoor iedere patiënt of cliënt zich begrepen voelt en geholpen is. Doelgericht, betrouwbaar, eerlijk en enthousiast!"

Lees verder

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.