Vacature

Wil jij het team van Laserkliniek Zwolle versterken?

Laserkliniek Zwolle zoekt per 1 oktober 2019 een ervaren huidtherapeut binnen een dynamisch en innovatief team.

Ben jij die enthousiaste en gepassioneerde huidtherapeut die wij zoeken?kom dan solliciteren in de leukste kliniek van Zwolle en omstreken.

Of maak direct een afspraak
Vacature bij Laserkliniek Zwolle

Denk jij een aanvulling te kunnen zijn voor ons gezellige en persoonlijke team dan ben jij de huidtherapeut die wij zoeken!

Laserkliniek Zwolle bestaat ruim 10 jaar en is een begrip in Zwolle en omgeving als het gaat om de huid- en lasertherapie. We leveren zorg op kwalitatief en hoogwaardig niveau waarbij de patiënt gerichte aandacht verdient. We zijn gespecialiseerd in de diverse Huidtherapieën en behandelen veelal met lasers en peelingen.

Uniek is ons concept op het gebied van schimmelnagels waarin een actieve samenwerking is met een medisch pedicure op onze locatie, daarnaast de specialisatie op het gebied van de donkere huid. Samenwerkingen met huisartsen en diverse medisch specialisten in de regio die naar ons doorsturen maken de behandelingen uitdagend.

De kliniek is opgenomen binnen diverse ketens (zoals transgenderzorg, pre- en postoperatieve zorg bij sinus pilonidalis) en de huidtherapeuten werken in expertgroepen voor de NVH om de zorg op een hoogwaardig niveau uit te voeren.  Op onze website zie je alle indicaties die we behandelen en daarbij de verschillende laser golflengten. Het is dus een absolute ‘must’ dat er affiniteit en ervaring is met deze therapieën. We werken met de lasers van Quanta Systems (Tobrix). Denk aan de Alexandrite laser 755 nm, Nd:YAG laser 1064 nm laser, MIX techniek van beiden, Gefractioneerde Erbium laser, 2940 nm, Pinpointe footlaser, 1320 nm, 1064 nm shortpulse, IPL 550 nm en LED.

Functieprofiel

De huidtherapeut werkt in teamverband zelfstandig in diverse kamers en voert zelfstandig consulten uit, screent de huid, is doortastend en doorpakkend en stelt een behandelplan op.  Geeft gedegen tips en adviezen en stelt de patiënten reis centraal. Is onderzoekend en is een echte teamspeler. Voert administratieve taken uit zoals verslaglegging, rapportages en mail/telefoon waar nodig.

De Huidtherapeut die wij zoeken:

 • Is in het bezit van het hbo-diploma Huidtherapie
 • Geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici
 • Lid van de NVH (wij betalen de contributie!)
 • Heeft affiniteit met lasers en peelingen
 • Heeft ervaring met verschillende golflengten
 • Heeft een verantwoordelijkheidsgevoel naar de patiënt en collega’s (empathisch en sociaal vermogen)
 • Staat open voor nieuwe ontwikkelingen en talentontwikkeling
 • Is enthousiast en leergierig
 • Is flexibel in werkuren en dagen (nader overeen te komen met elkaar)

Wij bieden jou:

 • Een arbeidsovereenkomst voor 18 tot 36 uur (per 1 december 36 uur mogelijk)
 • Salaris conform branche en ervaring
 • Vakantiegeld 8%
 • Vergoeding NVH-contributie
 • Reiskostenvergoeding a 19 ct./km
 • Uitdagende baan door diverse behandelingen en lasers
 • Een fijn en persoonlijk team!

Enthousiast en solliciteren?

Stuur je sollicitatiebrief en CV met pasfoto naar info@laserkliniekzwolle.nl
t.a.v. Anouk Bliekendaal en Michelle Janssen

De sollicitatie sluit 20 augustus

Onze specialisten

Martine de Vries

Huidtherapeut

KP nr: 391.011.232.88

Als huidtherapeut vind ik het belangrijk dat mensen lekker in hun vel zitten.
Meer weten?
Martine de Vries

Als huidtherapeut vind ik het belangrijk dat mensen lekker in hun vel zitten. Ik denk graag mee om dit voor iedereen te realiseren. Een juist afgestemd behandelplan, accurate uitvoering en betrouwbaar advies zorgen bij mij voor het gewenste eindresultaat.

Lees verder
Zorgvuldigheid en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel.
Meer weten?
Jolanda Timmerman-Nijkamp

"Ik hou van gestructureerd werken. Zorgvuldigheid en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel. Elke voet krijgt van mij een passende behandeling".

Lees verder
Alina Petrova

Huidtherapeut

KP nr: 391.008.765.88

Gedrevenheid om goede kwaliteit te leveren staat voor mij op één.
Meer weten?
Alina Petrova

“Ambitie en passie voor het beroep, dat heb ik zeker! Gedrevenheid om goede kwaliteit te leveren staat voor mij op één. Mensen met huid– en haarproblematiek behandelen en het adviseren geeft mij voldoening. Mijn zorgzaamheid, kennis en enthousiasme helpen mij hierbij.”

Lees verder
Tessa Vegterlo

Huidtherapeut

KP nr: 399.121.447.88

Een eerlijk advies en een behandelplan op maat vind ik erg belangrijk.
Meer weten?
Tessa Vegterlo

“Het geeft mij voldoening om iets te kunnen betekenen voor mensen met uiteenlopende huidklachten. Eerlijk advies, betrouwbare informatie en een behandelplan op maat vind ik daarbij erg belangrijk. Mijn zorgvuldige en doelgerichte handeling zorgt voor een optimaal behandeleffect!”

Lees verder
Anouk Bliekendaal

Huidtherapeut

KP nr: 899.094.062.88

Iedere patiënt of cliënt verdient voldoende tijd en aandacht.
Meer weten?
Anouk Bliekendaal

“Mijn gedrevenheid en correcte handelswijze zorgen voor een zorgvuldige huidtherapeutische behandeling op maat met voor iedere patiënt of cliënt voldoende tijd en aandacht. Duidelijke en eerlijke voorlichting is evenzo belangrijk als het op de juiste wijze uitvoeren van een laserbehandeling!”

Lees verder
Michelle Janssen

Huidtherapeut

KP Nr. 299.076.970.88

Doelgericht, betrouwbaar, eerlijk en enthousiast!
Meer weten?
Michelle Janssen

“Als zelfstandig ondernemer in de huidtherapeutische zorg- en dienstverlening kan ik mijn creativiteit kwijt, waarbij ik het aanbod van professionele zorg graag persoonlijk maak waardoor iedere patiënt of cliënt zich begrepen voelt en geholpen is. Doelgericht, betrouwbaar, eerlijk en enthousiast!"

Lees verder